Products

  Alles zien

  Boot winterklaar maken

  In de wereld van boten kennen we geen verplichte APK. Om optimaal te kunnen blijven genieten van uw boot, is het wel goed om het door de fabrikant geadviseerde onderhoud jaarlijks te laten uitvoeren. Wij onderhouden uw boot, motoren en trailers en verzorgen waar nodig reparaties bij defecten.

  Antifouling-behandeling
  Alle boten die we verkopen zijn trailerbare modellen; u kunt ze na uw vaartochtje op de trailer laden en droog stallen. Kiest u er toch voor om uw boot voor langere tijd in een haven te laten liggen? Dan kan er aangroei van algen, schelpen en wier ontstaan. Om dit te voorkomen voorzien wij uw boot van een antifouling-behandeling. Antifouling bevat een afstotende stof tegen deze aanslag, waardoor het een beschermende laag om uw boot vormt. Wij raden het u aan om de drie jaar een antifouling-behandeling te laten doen.

  Winterklaar maken
  Na een plezierig en ontspannen vaarseizoen maken wij uw boot van A tot Z klaar voor de winterstalling. Wij reinigen uw boot, zodat vuil zich niet hecht. We voorzien uw boot van nieuwe olie en vervangen uw oliefilter. We beschermen uw boot tegen vorst, zodat de vloeistoffen in uw boot niet kunnen bevriezen. En controleren uw motor op achterblijvende bezinksels die schade kunnen veroorzaken. Zo kunt u uw boot met een gerust hart stallen in afwachting van een mooi nieuw vaarseizoen.

  Afspraak maken voor onderhoud en winterklaar maken
  Wilt u uw complete set door ons laten onderhouden en winterklaar laten maken? Maak dan direct een afspraak.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »