Voorjaardeals! Profiteer van interessante kortingen en voldoende voorraad.

Products

  Alles zien

  Bereken jouw leaseplan

  Meer weten? Start chat

  Elektrische buitenboordmotoren

  Elektrische (buitenboord)motoren winnen snel terrein in de wereld van de watersport. Bij Van Leeuwen Boten begrijpen we de groeiende vraag naar duurzame en efficiënte oplossingen voor bootaandrijving. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment elektrische buitenboordmotoren aan van topmerken zoals Torqeedo en ePropulsion!

  Filter

  De voordelen van een elektrische motor voor uw boot

  Het overstappen naar een elektrische (buitenboord)motor bieden voordelen die uw vaarervaring aanzienlijk kunnen verbeteren:

   

  • Milieuvriendelijk: Elektrische motoren stoten geen schadelijke gassen uit, wat bijdraagt aan een schonere en groenere vaarervaring.
  • Geruisloos: Elektrische motoren produceren minimale geluiden en trillingen, waardoor u kunt genieten van een rustige en ontspannen vaarervaring zonder storende geluiden.
  • Onderhoudsvriendelijk: Elektrische motoren vereisen over het algemeen minder onderhoud dan traditionele brandstofmotoren, waardoor u tijd en geld bespaart op onderhoudskosten.
  • Lagere operationele kosten: Elektrische motoren hebben lagere operationele kosten dan brandstofmotoren, doordat elektriciteit goedkoper is dan brandstof.

   

  Welke soorten elektrische buitenboordmotoren zijn er?

  Bij het kiezen van een elektrische buitenboordmotor is het belangrijk om rekening te houden met het type motor dat het beste past bij uw boot en uw vaarbehoeften. Over het algemeen zijn er twee belangrijke varianten: kortstaart en langstaart motoren. Kortstaartmotoren zijn ideaal voor ondiepe wateren en zijn compacter, waardoor ze gemakkelijker te manoeuvreren zijn in krappe ruimtes. Langstaartmotoren daarentegen bieden meer stabiliteit en presteren over het algemeen beter in dieper water. Het is belangrijk om het type motor te kiezen dat het beste past bij uw specifieke vaarbehoeften en omstandigheden.

   

  Waar op letten bij het kopen van een elektrische bootmotor?

  Bij het kopen van een elektrische bootmotor zijn er verschillende factoren om in overweging te nemen om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt. Denk aan het vermogen van de motor in relatie tot de grootte en het gewicht van uw boot, het type accu dat nodig is voor de motor, de laadtijd en het bereik op een volle lading, evenals de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de motor. Het is ook belangrijk om te kijken naar de beschikbare garantie en serviceondersteuning om ervoor te zorgen dat u altijd kunt rekenen op ondersteuning wanneer dat nodig is.

   

  Topmerken bootmotoren Bij Van Leeuwen Boten: Torqeedo en ePropulsion

  Bij Van Leeuwen Boten bieden we alleen de beste merken elektrische bootmotoren aan om ervoor te zorgen dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en prestaties van uw aandrijfsysteem. Twee van onze topmerken zijn Torqeedo en ePropulsion, die beide bekend staan om hun innovatieve ontwerpen, betrouwbaarheid en efficiëntie.

   

  Elektrische buitenboordmotor kopen bij Van Leeuwen Boten

  Bij Van Leeuwen Boten begrijpen we dat het kiezen van de juiste elektrische buitenboordmotor een belangrijke beslissing is, en ons deskundige team staat altijd klaar om u te helpen de juiste keuze te maken. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen! Bezoek onze showroom of bekijk ons assortiment online om de perfecte elektrische motor voor uw boot te vinden. Met onze hoogwaardige elektrische motoren kunt u vol vertrouwen genieten van stil en duurzaam varen op het water!