Voorjaardeals! Profiteer van interessante kortingen en voldoende voorraad.

Products

  Alles zien

  Bereken jouw leaseplan

  Meer weten? Start chat

  Suzuki boot motor

  Bent u op zoek naar een betrouwbare en krachtige buitenboordmotor voor uw boot? Dan bent u bij Van Leeuwen Boten aan het juiste adres! Wij zijn trots om een van de officiële Suzuki dealers te zijn en bieden een uitgebreid assortiment Suzuki buitenboordmotoren aan.

  Filter

  De voordelen van een Suzuki buitenboordmotor

  Met een Suzuki buitenboordmotor profiteert u van talloze voordelen. Of u nu een lichte en handzame buitenboordmotor zoekt die u elk vaartochtje opnieuw makkelijk vervoert of op zoek bent naar genoeg kracht om zo hard mogelijk over het water te gaan, u vindt het in het assortiment van Suzuki! De motoren variëren van 2,5 tot 350 pk, waardoor er voor elke boot en elk vaardoel een geschikte Suzuki-motor te vinden is. Met een Suzuki buitenboordmotor geniet u van betrouwbare prestaties, uitstekende brandstofefficiëntie en geavanceerde technologieën die uw vaaravonturen onvergetelijk maken.

   

  Geavanceerde techniek voor de beste vaarbeleving

  Bij het kopen van een buitenboordmotor van Suzuki krijgt u toegang tot geavanceerde functies die de prestaties, efficiëntie en controle verbeteren. Enkele voorbeelden van deze technologieën zijn:

  • Selective rotation: Deze functie biedt u de flexibiliteit om de draairichting van de propeller te kiezen, waardoor u nauwkeurige manoeuvreerbaarheid en controle heeft tijdens het varen.
  • Lean Burn: Door middel van Lean Burn-technologie optimaliseert de motor het brandstof-luchtmengsel voor een efficiëntere verbranding, wat resulteert in een lager brandstofverbruik en verminderde uitstoot.
  • O2 feedback control: Deze technologie regelt en optimaliseert het brandstof-luchtmengsel door middel van feedback van de zuurstofsensor, waardoor de motor soepeler loopt en betere prestaties levert.
  • Fly by the wire: Met Fly by the wire-technologie wordt het traditionele mechanische bedieningssysteem vervangen door een elektronisch systeem, wat resulteert in nauwkeurigere en responsievere bediening van de motor.

   

  Van Leeuwen Boten: Een van de officiële Suzuki dealers

  Als officiële dealer van Suzuki biedt Van Leeuwen Boten u het complete assortiment buitenboordmotoren van dit gerenommeerde merk aan. Onze monteurs worden jaarlijks getraind door Suzuki zelf, waardoor ze een diepgaande kennis hebben van de buitenboordmotoren en hun werking. Dit stelt ons in staat om u deskundig advies te geven en u te helpen bij het kiezen van de juiste motor voor uw boot en vaarbehoeften. Bovendien profiteert u bij ons van de driejarige garantie die Suzuki biedt op hun buitenboordmotoren. Met Van Leeuwen Boten als uw Suzuki-dealer kunt u met vertrouwen en zekerheid uw nieuwe buitenboordmotor aanschaffen!

   

  Bekijk de Suzuki buitenboordmotoren in onze showroom

  In onze showroom kunt u persoonlijk kennismaken met het assortiment Suzuki buitenboordmotoren. Wij geloven dat het begrijpen van de werking en het maken van een weloverwogen keuze het beste gebeurt wanneer u de motoren zelf kunt zien en ervaren. Onze experts staan klaar om u te begeleiden en uitleg te geven over de speciale functies van elke motor. Samen met u kunnen we de verschillende modellen bekijken en bespreken welke vorm van bediening het meest geschikt is voor uw behoeften en voorkeuren!

   

  Suzuki buitenboordmotor kopen bij Van Leeuwen Boten!

  Of u nu op zoek bent naar een lichte motor voor ontspannen tochten of naar een krachtige motor voor avontuurlijke watersporten: wij hebben de perfecte Suzuki buitenboordmotor voor u. Bezoek onze showroom of ontdek de verschillende modellen en functies online. Koop uw Suzuki buitenboordmotor bij Van Leeuwen Boten en geniet van jarenlang plezier op het water met de betrouwbaarheid en prestaties waar Suzuki om bekend staat!