Voorjaardeals! Profiteer van interessante kortingen en voldoende voorraad.

Products

  Alles zien

  Suzuki boot motor

  Filter

  Suzuki-buitenboordmotor kopen?

  Wij bieden u als officieel dealer het volledige assortiment buitenboordmotoren van Suzuki. Onze monteurs krijgen jaarlijks training van Suzuki en kennen de buitenboordmotoren daarom als geen ander. Een bijkomend voordeel van ons dealership is dat we de buitenboordmotoren verkopen met de drie jarige garantie van Suzuki. Bij ons koopt u uw Suzuki-buitenboordmotor met vertrouwen en zekerheid!

  Van licht en makkelijk mee te nemen tot extreme kracht voor hoge snelheid!

  Of u nu een lichte en handzame buitenboordmotor zoekt die u elk vaartochtje opnieuw makkelijk vervoert of op zoek bent naar genoeg kracht om zo hard mogelijk over het water te gaan, u vindt het in het assortiment van Suzuki! De motoren variëren van 2,5 tot 350 pk. Voor elke boot en elk vaardoel is er dus wel een geschikte Suzuki-motor te vinden.

  Geavanceerde techniek voor de beste vaarbeleving

  Het kopen van een buitenboordmotor van Suzuki geeft u de beschikking over de aller nieuwste technieken voor de beste vaarbeleving. Selective rotation, Lean Burn, O2 feedback control en Fly by the wire zijn enkele voorbeelden van technieken waarover de buitenboordmotoren van Suzuki beschikken. Elk van deze technieken verbetert de vaarbeleving op zijn eigen manier. Wij adviseren u graag over deze functies zodat u de buitenboordmotor koopt die het beste bij u en uw boot past.

  Bekijk de Suzuki buitenboordmotoren in onze showroom!

  De werking van een buitenboordmotor uitleggen en er advies over geven gaat het beste als we er samen met u bij staan. Maak kennis met de speciale functies van de motor en bepaal welke vorm van bediening voor u geschikt is. Door ons assortiment Suzuki-buitenboordmotoren eerst met eigen ogen te bekijken, maakt u uiteindelijk de beste keuze. Wij zoeken graag samen naar de beste Suzuki-buitenboordmotor voor u!

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies