Voorjaardeals! Profiteer van interessante kortingen en voldoende voorraad.

Products

  Alles zien

  Onze showroom, 1000m² aan inspiratie

  Onze toegewijde experts staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van uw droomboot.

  Afspraak maken

  Ervaar de luxe

  Er gaat niets boven het persoonlijk ervaren van de luxe en verfijning van onze sloepen. Stap aan boord, voel de kwaliteit van de materialen en laat u betoveren door het vakmanschap.

  Deskundig Advies

  Onze showroom biedt de ideale omgeving om in gesprek te gaan met onze experts. Ze zullen uw wensen en behoeften begrijpen en u helpen bij het vinden van de perfecte sloep die aansluit op uw levensstijl en voorkeuren.

  Maatwerkopties

  Ontdek de mogelijkheden voor maatwerk en personalisatie. Onze showroom biedt een scala aan opties en accessoires om uw sloep helemaal naar wens aan te passen.

  Specialistisch Advies

  Onze toegewijde experts staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van uw droomsloep. Met hun diepgaande kennis van de sloepindustrie en hun begrip van uw unieke behoeften, kunnen ze u helpen bij het vinden van de perfecte match.

  Neem contact op

  Bezoek onze Showroom

  Bezoek onze showroom en laat u betoveren door onze luxe sloepen. Stap aan boord, voel de materialen, ervaar het vakmanschap. Onze experts begeleiden u bij het kiezen van de perfecte sloep die past bij uw stijl en wensen. Kom langs en ontdek uw droomboot.

  Industrieweg 2, 4041 CR Kestere

  Routebeschrijving
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies