Voorjaardeals! Profiteer van interessante kortingen en voldoende voorraad.

Products

  Alles zien

  Het verhaal van Van Leeuwen
  Boten

  Over ons
  Ontspanning, plezier en gezelligheid: al onze activiteiten hebben dat als uiteindelijke doel. U kunt bij ons terecht voor een diversiteit aan services. Van deskundig advies bij de aankoop van uw nieuwe boot tot bijpassende financieringsoplossingen, betrouwbaar en specialistisch onderhoud en schadeherstel. Met onze persoonlijke benadering en service op maat zorgen we ervoor dat u zich thuis en welkom voelt bij Van Leeuwen Boten!

  • Mathijs van Leeuwen

   Mathijs van Leeuwen

   Algemeen
  • Johan van Leeuwen

   Johan van Leeuwen

   Verkoopadviseur
  • Laurens Elenbaas

   Laurens Elenbaas

   Verkoopadviseur
  • Gerald van Leeuwen

   Gerald van Leeuwen

   Verkoopadviseur
  • John van Eldik

   John van Eldik

   Monteur
  • Niek Prosman

   Niek Prosman

   Leerling Monteur
  • Jurgen Rijksen

   Jurgen Rijksen

   assemblage monteur
  • Piet Wilshaus

   Piet Wilshaus

   Chauffeur

  Wij werk met merken
  van de hoogste kwaliteit

  Eolo Highfield Honda Lioness Nimarine

  Lioness: onze eigen botenlijn

  We zijn trotse leverancier van onze eigen botenlijn: Lioness. Lioness is een uniek nieuw merk, exclusief verkrijgbaar bij Van Leeuwen Boten. Binnen de Lionesslijn maakt u kennis met de CruiserBeach CruiserNimarine RibjackAqua Master, Tender en Aquabat.

  Nieuw in boten, maar vol ervaring
  Van Leeuwen Boten is een nieuw en fris bedrijf in de botenbranche. Wij zijn sinds 2021 actief. Door onze ruime ervaring vanuit ons autobedrijf dat sinds 1974 bestaat, weten we waar we over praten als het gaat om schadeherstel, onderhoud en advies bij de aankoop van een vervoersmiddel.

  Bekijk onze eigen botenlijn

  Reviews (6)

  Hiswa - Recron Lidmaatschap

  HISWA-RECRON
  Wij zijn lid van ondernemersorganisatie HISWA-RECRON. HISWA-RECRON behartigt de (collectieve) belangen van de aangesloten bedrijven in de watersport en recreatie. Als HISWA-RECRON erkend bedrijf bieden wij u diverse voordelen op het gebied van service en garantie. Zo geniet u bij aankoop van een boot van de drie HISWA- zekerheden:
  – Betrouwbaarheid en veiligheid
  – Extra garantie
  – Deskundig advies

  Deze zekerheden sluiten precies aan bij onze kernwaarden: betrouwbaarheid en deskundigheid. Benieuwt wat de HISWA-zekerheden in de praktijk voor u betekenen? Kijk dan op 3 HISWA zekerheden.

  Official dealerships

  Wij zijn official dealer van Marlin-trailersSuzuki-motoren en Aquabat. Dat betekent dat we Marlin-trailers met de garantie van de fabrikant verkopen. Dat onze monteurs jaarlijks trainingen krijgen van Suzuki om de motoren van binnen en van buiten te kennen. Daarnaast biedt Aquabat verschillende soorten boten aan, allemaal handgemaakt door bekwame handen die de garantie “Made in Italy” onderstrepen. Met onze dealerships garanderen we u de deskundigheid en het vakwerk dat u van ons verwacht.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies