Voorjaardeals! Profiteer van interessante kortingen en voldoende voorraad.

Products

  Alles zien

  Bereken jouw leaseplan

  Meer weten? Start chat
  Filter

  Highfield boten zijn de belichaming van betrouwbaarheid en kracht. Als wereldleider in de RIB-tendersector en een prominente speler in de markt voor boten vanaf 5 meter, is Highfield er trots op zijn klanten uitzonderlijke kwaliteit en prestaties te bieden. Bij Van Leeuwen Boten zijn we verheugd om deel uit te maken van dit succesverhaal en u een reeks Highfield boten aan te bieden die zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

   

  Van bescheiden begin tot wereldleider

  Sinds de oprichting van het merk in 2011 heeft Highfield Boats meer dan 27.000 boten wereldwijd geleverd. Het bedrijf begon met het ontwerpen en bouwen van RIB-tenders en groeide al snel uit tot een wereldleider in deze sector. De focus op prestaties en kracht heeft Highfield vanaf het begin gekenmerkt, en deze kernwaarden hebben het bedrijf geholpen om een solide reputatie op te bouwen.

  Door de jaren heen heeft Highfield zijn productaanbod uitgebreid naar boten van 5 meter en groter, waardoor het merk wereldwijd een gevestigde naam is geworden. Highfield boten zijn gekozen als ondersteuningsboten voor prestigieuze evenementen zoals de Vendée Globe, Invictus Games, Pan Am Games, Extreme Sailing Series, ORC Championships, TP52 en The Route Du Rhum.

   

  Wat zijn de kenmerken van Highfield boten?

  Met het oog op duurzaamheid, prestaties en milieuvriendelijkheid zijn de Highfield boten ontworpen. De rompen en structuren van de boten zijn gemaakt van aluminium. Hierdoor zijn ze licht van gewicht en het materiaal is uiterst sterk, maar ook nog eens recyclebaar. Daarnaast zorgt dit materiaal ervoor dat de vaarervaring van hoge kwaliteit is en dat de boot lang meegaat.

  De boten van Highfield zijn ontworpen om zware omstandigheden te weerstaan en worden gekenmerkt door hun robuuste constructie en uitstekende prestaties. Hierdoor zijn ze geschikt voor zowel recreatief als commercieel gebruik en kunnen ze de uitdagende omstandigheden aan waar veel andere boten voor terugschrikken.

   

  Gericht op duurzaamheid

  Duurzaamheid is een belangrijk aspect van de Highfield-filosofie. Het bedrijf streeft ernaar om zijn ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden, onder meer door het gebruik van poedercoating in een afgesloten ruimte om milieuvervuiling te minimaliseren.

   

  Het aanbod van Highfield boten bij Van Leeuwen Boten

  Wij bij Van Leeuwen Boten zijn verheugd om ons ruime assortiment van deze prachtige Highfield boten aan te bieden aan u. De boten zijn geschikt voor diverse toepassingen en vaarbehoeften. Om tot een weloverwogen beslissing te komen staat ons deskundige team voor u klaar om u te adviseren bij de aankoop van uw nieuwe Highfield boot, en met onze uitstekende service en onderhoudsmogelijkheden kunt u erop vertrouwen dat uw boot altijd in perfecte staat blijft.

   

  Ruim assortiment

  Het maakt niet uit naar wat u op zoek bent, een RIB-tender of een groter model. Wij hebben de meeste prachtige boten verzameld in ons assortiment. Zo vindt u altijd een betrouwbare Highfield voor familieplezier, commercieel gebruik of uw avontuurlijke vaarervaringen. Deze veelzijdige boten koopt u bij Van Leeuwen Boten en wij zorgen dat deze boten aan uw wensen voldoen!

   

  Uitgebreide service!

  Als officiële dealer van Highfield boten bieden we niet alleen een uitgebreid assortiment modellen, maar ook de garantie en ondersteuning die u mag verwachten van een wereldwijd erkend merk. Onze nauwe samenwerking met Highfield Boats zorgt ervoor dat we u altijd de nieuwste modellen en de beste service kunnen bieden.

  Bovendien staan onze ervaren en deskundige medewerkers altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste boot en het samenstellen van uw ideale configuratie, inclusief motor, uitrusting en accessoires. Dankzij onze persoonlijke benadering en service op maat kunt u met een gerust hart de wateren verkennen, wetende dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en prestaties van uw Highfield boot.

   

  Kom in contact met ons

  Wij nodigen u graag uit om ons assortiment Highfield boten bij Van Leeuwen Boten te ontdekken. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor deskundig advies en persoonlijke ondersteuning bij de aankoop van uw nieuwe Highfield boot. Ervaar zelf de betrouwbaarheid, kracht en duurzaamheid van Highfield boten en word een trotse eigenaar van een boot die zijn gelijke niet kent op het gebied van prestaties en kwaliteit.