Voorjaardeals! Profiteer van interessante kortingen en voldoende voorraad.

Products

  Alles zien

  iTrailer kopen

  Filter

  De slimme boottrailer die het u makkelijker maakt
  De I van Itrailer staat voor intelligentie. Itrailer maakt boottrailers die voorzien zijn van slimme technieken om het te water laten van uw boot een stuk makkelijker te maken en de stress uit handen te nemen.

  Official dealer
  Wij zijn met trots official dealer van Itrailer. Dit betekend voor u dat wij de trailers van Itrailer kunnen aanbieden met de garantie en zekerheden van de fabrikant, dat we eenvoudig onderdelen kunnen vervangen mocht er iets stuk gaan en dat we uw Itrailer kunnen voorzien van het volledige onderhoud.

  Van rubberboot en kielboot tot jetski
  Itrailer beschikt over een zeer groot assortiment boottrailers die in alle soorten en maten verkrijgbaar zijn. Zo heeft Itrailer boottrailers die geschikt zijn voor boten tot wel 7,5 meter lang! Daarnaast zijn er ook Itrailers die speciaal gemaakt zijn voor rubberboten, kielboten en jetski’s.

  Gepatenteerde trailers
  Het meeste gemak heeft u van de speciale gepatenteerde trailers van Itrailer. Bij deze trailers zijn de kielrollen vervangen door 2 naast elkaar geplaatste wielen van 260mm en zijn die kimrollen vervangen door grote loopwielen van 400mm. Dit systeem zorgt ervoor dat uw boot gedragen wordt door alle wielen van de trailer. Bij deze gepatenteerde trailers wordt zowel het centreren van de boot als het afstellen van de rollen overgenomen door de boottrailer zelf.

  Kom direct langs in onze showroom
  Om een geschikte boottrailer te kunnen kiezen moet u hem eerst met eigen ogen zien. Kom daarom langs in onze showroom en bekijk het assortiment van Itrailer. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze zodat u met zekerheid en vertrouwen kunt gaan genieten van de gemakken van Itrailer.