Products

  Alles zien

  Elektrisch varen - Elektrische motor boot

  Filter

  Elektrisch varen – Onze elektrische boten

  Bij Van Leeuwen Boten hebben wij ook veel opties voor elektrisch varen. Elektrisch varen wordt steeds populairder en zijn daarom trots op ons assortiment elektrische boten en sloepen, die we aan kunnen bieden aan u. Elektrisch varen biedt veel voordelen, zoals milieuvriendelijkheid, geluidsarm varen en een laag brandstofverbruik. Hieronder zullen we deze voordelen verder toelichten en ook waar u op kan letten bij het aanschaffen van een elektrische boot.

   

  De voordelen van elektrisch varen

  De voordelen van elektrisch varen zijn talrijk. Ten eerste is elektrisch varen milieuvriendelijk. Bij het varen met een traditionele verbrandingsmotor worden schadelijke stoffen uitgestoten, wat niet alleen slecht is voor het milieu, maar ook voor de gezondheid. Bij elektrisch varen is er geen sprake van schadelijke uitstoot en is het dus een stuk schoner.

  Een groot voordeel van een elektrische boot is dat de motoren fluisterstil zijn. Hierdoor kunt u genieten van de rust op het water in uw boot.

  Verder zijn de onderhoudskosten van elektrische motoren lager. Dit komt omdat er minder bewegende onderdelen in de motor zitten, dan bij traditionele verbrandingsmotoren.

  De elektrische boten zijn veelal energie-efficiënter. Hierdoor is het verbruik is een stuk lager dan bij traditionele boten, waardoor het uiteindelijk goedkoper is in gebruik.

   

  Waar kunt opletten voor de aanschaf?

  Bij het aanschaffen van een elektrische boot zijn er wel een aantal dingen waar u op kunt letten. Het is belangrijk om te kijken naar de actieradius. Afhankelijk van uw vaargebied en de vaarplannen die u heeft kan de accucapaciteit een grote rol spelen.

  Verder speelt de oplaadtijd van de accu ook een rol bij het elektrisch varen. Hoe snel de accu opgeladen kan worden, kan invloed hebben op uw vaartijd.

  Daarnaast moet er gekeken worden naar het maximale laadvermogen. Ook de grootte van de boot en de gewenste snelheid zijn belangrijke factoren bij het maken van een keuze.

   

  Ons assortiment van elektrische boten

  Bij Van Leeuwen Boten hebben we een ruim assortiment aan elektrische boten en sloepen. Zo kunt u altijd bij ons terecht voor een prachtige nieuwe aanschaf. Verder hebben we elektrische bootmotoren van het merk Torqeedo, die bekend staan om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

   

  Waarom Van Leeuwen boten?

  Van Leeuwen Boten is de ideale partner voor iedereen die op zoek is naar een elektrische boot. We bieden niet alleen een ruim assortiment aan, maar ook een totaalservice. Van deskundig advies tot een goede klantenservice bij onderhoud, wij kunnen u helemaal ontzorgen, zodat u snel en optimaal kunt genieten van uw nieuwe boot.

  Persoonlijke totaalservice staat bij ons hoog in het vaandel en we streven er altijd naar om onze klanten optimaal te bedienen. Bovendien hebben we al jarenlange ervaring in de botenbranche en zijn we gespecialiseerd in elektrisch varen. Bij ons ben je dus verzekerd van de beste service en kwaliteit.

   

  Kom bij ons langs!

  Kortom, elektrisch varen biedt veel voordelen en is de toekomst van het varen. Bij Van Leeuwen Boten hebben we een ruim assortiment aan elektrische boten en sloepen, evenals elektrische bootmotoren van topkwaliteit.

  We zijn ervan overtuigd dat we voor elke klant de perfecte elektrische boot kunnen vinden die voldoet aan hun wensen en behoeften. Kom vooral langs bij ons op locatie, wij ontvang u graag en zullen u begeleiden bij uw keuze.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »