Voorjaardeals! Profiteer van interessante kortingen en voldoende voorraad.

Products

  Alles zien

  Bereken jouw leaseplan

  Meer weten? Start chat

  Elektrische boot motor kopen?

  Je hebt vast wel gehoord van elektrische auto's en hoe ze de autowereld revolutioneren. Maar heb je ooit gedacht aan de mogelijkheid van elektrische motoren voor boten? Als je een bootbezitter bent die waarde hecht aan efficiëntie, duurzaamheid en stille werking, dan zijn elektrische motoren iets waar je meer over wilt weten.

  Filter

  Wat zijn elektrische bootmotoren?

  Elektrische bootmotoren zijn innovatieve systemen die elektrische energie omzetten in mechanische energie. In plaats van de traditionele bootmotoren, die afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen, maken elektrische motoren gebruik van batterijen die kunnen worden opgeladen met groene energie. Het resultaat? Een efficiënt, stil en milieuvriendelijk alternatief dat steeds populairder wordt in de wereld van de watersport.

   

  Voordelen van elektrische motoren voor jouw boot

  Het kiezen van een elektrische motor voor je boot komt met een reeks voordelen. Hier zijn enkele van de meest opmerkelijke:

   

  • Efficiëntie: Elektrische motoren zijn efficiënter dan verbrandingsmotoren en kunnen je helpen brandstof en geld te besparen.
  • Milieuvriendelijk: Door over te schakelen op elektrisch varen draag je bij aan het verminderen van CO2-uitstoot en help je onze oceanen en waterwegen schoon te houden.
  • Minder lawaai en trillingen: Elektrische motoren zijn aanzienlijk stiller dan hun benzine- of dieselaangedreven tegenhangers, wat zorgt voor een aangenamere vaarervaring.
  • Lagere operationele kosten: Hoewel de initiële investering misschien hoger is, kunnen elektrische motoren op de lange termijn kostenbesparend zijn vanwege lagere brandstof- en onderhoudskosten.

   

  Soorten elektrische motoren

  Er zijn diverse soorten elektrische motoren beschikbaar op de markt, variërend in kracht en prestaties om aan de specifieke behoeften van elke boot te voldoen. Zo vind je bij ons elektrische motoren van topmerken als Torqueedo en ePropulsion. Of je nu een kleine sloep hebt of een grotere motorboot: bij Van Leeuwen Boten hebben we een passende elektrische motor voor jou.

   

  Elektrische bootmotoren bij Van Leeuwen Boten

  Bij Van Leeuwen Boten zijn we trots op ons assortiment hoogwaardige elektrische motoren. Wij bieden verschillende modellen aan die passen bij elke type boot. Of je nu op zoek bent naar een elektrische buitenboordmotor voor je sloep of een krachtige inboard motor voor je motorboot, wij hebben wat je nodig hebt.

   

  Waarom kiezen voor Van Leeuwen Boten?

  Bij Van Leeuwen Boten stoppen we niet bij het simpelweg verkopen van een motor. Wij bieden een volledig pakket aan diensten om je te ondersteunen bij je overstap naar elektrisch varen. Van deskundig advies en verkoop tot installatie en onderhoud, we staan voor je klaar. We zijn er om je te ondersteunen, of je nu een ervaren schipper bent of net begint met je vaaravonturen. Wij zijn niet alleen je leverancier, maar je partner, toegewijd aan het bieden van de beste producten en diensten!

   

  Kom langs in onze showroom!

  Als je erover denkt om over te stappen op een milieuvriendelijkere en efficiëntere manier van varen, dan zijn onze elektrische motoren de ideale keuze voor jou. Met een scala aan opties om uit te kiezen, vind je bij Van Leeuwen Boten zeker een model dat perfect bij je past. Kom langs in onze showroom en ontdek samen met ons jouw mogelijkheden!

   

  Elektrische bootmotor kopen bij Van Leeuwen Boten!

  Wacht dus niet langer, zet de stap naar een groenere toekomst en verhoog je vaarplezier. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van elektrische motoren. Wij staan voor jou klaar!