Voorjaardeals! Profiteer van interessante kortingen en voldoende voorraad.

Products

  Alles zien

  Honda boot motor

  Filter

  Honda buitenboordmotoren
  In ons assortiment Honda-buitenboordmotoren vindt u een divers aanbod aan dynamische, betrouwbare en onderscheidende motoren. De Honda motoren met hun bekende zilveren afwerking zijn voorzien van de nieuwste innovaties die zorgen voor de juiste combinatie tussen de optimale prestatie en ultiem gebruiksgemak.

  Official dealer
  Wij zijn met trots official dealer van Honda buitenboordmotoren. Dit betekend voor u dat wij u het hele assortiment kunnen aanbieden met de service en garantievoorwaarden van de fabrikant. Daarnaast kennen onze specialisten de Honda motoren van binnen en van buiten en kunnen u daarom als geen ander adviseren.

  Stil, compact en krachtig
  Bent u op zoek naar de ideale buitenboordmotor voor uw opblaasboot, RIB of Tender? Maak dan een keuze uit de BF8, BF10, BF15 of BF20. Deze geruisloze motoren zijn dankzij hun lichtgewichtdesign en inklapbare hendel eenvoudig te vervoeren. Daarnaast zijn deze motoren beschikbaar met een afstandsbediening en elektrische start.

  Op zoek naar meer vermogen met dezelfde voordelen? Bekijk dan de BF40, BF50, BF60 BFP60. Deze motoren zijn zeer licht in gewicht en zeer krachtig in vermogen.

  Zoekt u naar een buitenboordmotor voor hoge snelheden en de beste prestaties? Bekijk dan de BF80, BF100, BF115, BF135 en de BF150. Deze motoren bieden de juiste balans tussen vermogen en duurzaamheid en zijn uitermate geschikt voor uw speedboot of groter vaartuig.

  Innovaties voor gemak, plezier en prestatie
  De buitenboordmotoren van Honda zijn uitgerust met de nieuwste innovaties die het varen makkelijker, duurzamer en leuker maken. Zo hebben Hondamotoren VTEC, het systeem dat zorgt voor een stabiel toerental op hoge snelheid om de koppelcurve en het topvermogen te verbreden. De BLAST technologie van Honda zorgt voor meer stuwkracht en uitstekende prestaties tijdens het planeren. Daarnaast zijn de motoren voorzien van Direct Air. Deze functie zorgt voor dubbele luchtinlaat waardoor de koellucht wordt gescheiden van de verbrandingslucht. Hierdoor levert de Hondamotor betere prestaties met een hogere duurzaamheid. Onze specialisten vertellen u graag meer over de verschillende innovaties van Honda Marine.

  Bekijk de Hondamotoren in onze showroom!
  Kom langs in onze showroom en bekijk ons assortiment buitenboordmotoren van Honda. Onze specialisten leggen u de werking van de motoren uit en voorzien u van deskundig advies. Zo kiezen we samen de beste Honda buitenboordmotor voor u!