Voorjaardeals! Profiteer van interessante kortingen en voldoende voorraad.

Products

  Alles zien

  Bereken jouw leaseplan

  Meer weten? Start chat

  Buitenboordmotoren

  Als je een liefhebber bent van varen, dan weet je dat de keuze voor de juiste buitenboordmotor net zo belangrijk is als de keuze voor de boot zelf. Of je nu een fervent visser bent, een recreatieve zeiler of een professionele watersporter, je buitenboordmotor is de onbetwiste krachtpatser achter elke succesvolle vaartocht.

  Filter

  Wat is een buitenboordmotor?

  Een buitenboordmotor is een op zichzelf staande aandrijvingssysteem voor boten, bevestigd aan de buitenkant, of de 'achtersteven', van je vaartuig. Ze zijn ontworpen om je boot te besturen en voort te stuwen met een indrukwekkende mix van kracht, flexibiliteit en efficiëntie.

   

  De voordelen van buitenboordmotoren

  Buitenboordmotoren bieden tal van voordelen voor de veeleisende bootbezitter. Ze zijn krachtig en robuust, kunnen eenvoudig worden opgetild en naar beneden geklapt voor optimale besturing en zijn vaak lichter dan hun inboard tegenhangers. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en repareren, wat de lange termijn betrouwbaarheid en levensduur verhoogt.

   

  Aanbod van buitenboordmotoren bij Van Leeuwen Boten

  Bij Van Leeuwen Boten hebben we een breed assortiment aan buitenboordmotoren om aan ieders behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een krachtige motor voor je speedboot of een milieuvriendelijke, elektrische buitenboordmotor voor rustige vaartochten, wij hebben het allemaal. We werken alleen met betrouwbare merken, zodat je kunt rekenen op kwaliteit en duurzaamheid.

   

  Hoe kies je de juiste buitenboordmotor?

  Het kiezen van de juiste buitenboordmotor hangt af van verschillende factoren, zoals het type en grootte van je boot, het beoogde gebruik, en je persoonlijke voorkeuren. Overweeg de volgende punten voordat je een buitenboordmotor koopt:

   

  • Type boot: Niet elke motor is geschikt voor elk type boot. Kleinere boten hebben kleinere motoren nodig, terwijl grotere boten krachtigere motoren vereisen.
  • Prestaties: Als snelheid belangrijk voor je is, zoek dan naar een motor met een hogere paardenkracht.
  • Brandstofefficiëntie: Voor lange tochten of frequente trips kan een efficiëntere motor op de lange termijn geld besparen.
  • Onderhoud en betrouwbaarheid: Een motor die gemakkelijk te onderhouden is en een reputatie heeft voor betrouwbaarheid, zal minder waarschijnlijk voor onverwachte problemen zorgen.

   

  Service en ondersteuning bij Van Leeuwen Boten

  Bij Van Leeuwen Boten bieden we meer dan alleen het verkopen van boten en motoren. We streven ernaar om een one-stop-shop te zijn voor al je bootbehoeften. Ons team van deskundige technici staat klaar om je te helpen met al je onderhouds- en reparatiebehoeften.

   

  Waarom een buitenboordmotor kopen bij Van Leeuwen Boten?

  Als je bij ons een buitenboordmotor koopt, koop je niet alleen een product, maar ook een service. We streven ernaar om je een ongeëvenaarde koopervaring te bieden. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste motor voor jouw boot en behoeften. We zijn trots op onze uitgebreide after-sales service, inclusief deskundig advies en professionele installatie.

   

  Jouw perfecte buitenboordmotor wacht op je!

  Het kopen van een buitenboordmotor is een belangrijke investering. Bij Van Leeuwen Boten zorgen we ervoor dat je investering loont. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom velen ons al vertrouwen voor hun boot- en motorbehoeften. Ontdek de perfecte combinatie van kracht, prestaties en betrouwbaarheid met onze uitgebreide selectie buitenboordmotoren. Je perfecte vaaravontuur begint hier.