Voorjaardeals! Profiteer van interessante kortingen en voldoende voorraad.

Products

  Alles zien

  Van Claes trailer kopen

  Filter

  Official dealer! Wij zijn met trots official dealer van VanClaes boottrailers. Dit betekend voor u dat wij het gehele assortiment van VanClaes aanbieden met alle garanties en voordelen van de fabrikant. Daarnaast kunnen wij als official dealer eenvoudig onderdelen vervangen als er iets kapot gaat en kunnen wij u ontzorgen door het volledige onderhoudt van de trailers te verzorgen.

  De mogelijkheden van VanClaes

  Binnen het assortiment van VanClaes is er veel mogelijk. Voor alle type boten heeft VanClaes een geschikte boottrailer. Zo heeft VanClaes boottrailers voor onder andere motorboten, visboten, tenders, sloepen, RIB-boten, Kielboten en rubberboten.

  Hoogwaardig en duurzaam materiaal

  VanClaes produceert het grootste deel van roestvaststaal. Dit gaat langer mee en is minder milieu belastend dan gegalvaniseerd staal. Daarnaast zijn de boottrailers van VanClaes zo gebouwd dat ze zo volledig mogelijk gerecycled kunnen worden. Met VanClaes maakt u dus een duurzame keuze voor een boottrailer die lang mee gaat.

  Volledig zelf samenstellen

  VanClaes biedt custom boottrailers aan. Deze boottrailers zijn volledig naar wens aan te passen zodat u boottrailer precies bij uw boot past. Nadat u uw custom boottrailer volledig naar eigen wens heeft samengesteld ontvangt u hem al binnen 14 tot 21 dagen.

  Kom direct langs in onze showroom

  Bekijk ons diverse aanbod VanClaes boottrailers in onze showroom en laat u adviseren door onze specialisten. Zij helpen u graag bij het kiezen van een geschikte boottrailer voor uw boot. Wilt u een custom trailer van VanClaes samenstellen? Spreek een van onze specialisten aan en zij helpen u verder.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies