Voorjaardeals! Profiteer van interessante kortingen en voldoende voorraad.

Products

  Alles zien

  Boot leasen

  De mogelijkheden voor het financieren van uw boot
  Het is een flinke investering: een boot. Best prettig als u het aankoopbedrag niet in één keer uit eigen zak hoeft te betalen. Wij bieden u verschillende mogelijkheden om uw boot te financieren. Denk bijvoorbeeld aan financial lease. Wij hebben voor iedereen een passende oplossing, zodat ook u zorgeloos en ontspannen kunt genieten op het water!

   

  Uw boot financieren door middel van financial lease
  Bij financial lease leent u (een deel van) het aankoopbedrag van uw boot. Wij financieren als leasemaatschappij de aankoop, u betaalt uw boot met een vast bedrag per maand af. Aan het einde van het leasecontract bent u volledig eigenaar van de boot en neemt u deze definitief over.

  Uw boot financieren door middel van financial lease geeft u meer financiële ruimte. Met financial lease heeft u een duidelijk beeld van wat uw boot per maand kost. En u bent er zeker van dat u na de looptijd van het leasecontract als trotse eigenaar kunt blijven genieten van uw boot.

   

  Advies over het financieren van uw boot
  We gaan graag met u in gesprek over de gepaste manier om uw boot te financieren. We voorzien u van eerlijk en persoonlijk advies, en houden daarbij altijd rekening met uw wensen. Op basis van dit advies maken we een leaseofferte op maat.

   

  Kom direct bij ons langs
  Klinkt financial lease voor u als een passende vorm om uw boot te financieren? Kom direct bij ons langs! Wij helpen u onder het genot van een goede kop koffie verder met de financiering van uw boot. U hoeft alleen nog maar te genieten!