Voorjaardeals! Profiteer van interessante kortingen en voldoende voorraad.

Products

  Alles zien

  Tohatsu boot motor kopen

  Filter

  Tohatsu buitenboordmotoren
  De buitenboordmotoren van Tohatsu bieden u de kracht die u nodig heeft zonder een hoog brandstofverbruik. De Japanse kwaliteitsmotoren beschikken over een uitstekende vermogen-gewichtsverhouding. Tohatsu is daarom een goede keuze als u een betrouwbare buitenboordmotor zoekt die zowel in aanschaf als onderhoud voordelig is.

  Official dealer
  Wij zijn met trots official dealer van Tohatsu. Dit levert voor u mooie voordelen op. Zo geniet u van de zekerheid van de 5 jaar garantie van Tohatsu en kunnen wij ontzorgen door het volledige onderhoudt van uw buitenboordmotor te verzorgen.

  Betrouwbaar onder alle weersomstandigheden
  Tohatsu begon in 1956 met het bouwen van buitenboordmotoren voor Japanse vissers. Zij hadden een motor nodig die dagenlang kon draaien onder alle weersomstandigheden. Hiervoor zijn de motoren van Tohatsu getest op de meest zware omstandigheden op de oceaan. Deze lange geschiedenis heeft ervoor gezorgd dat Tohatsu zich heeft ontwikkeld tot een van de meest betrouwbare producenten in de markt. De buitenboordmotor van Tohatsu staan garant voor zorgeloos en ontspannen vaarplezier!

  Hoge prestaties met eenvoudige bediening
  De 4-takt buitenboordmotoren van Tohatsu zijn te verkrijgen met 2,5 PK tot 250PK. Al deze motoren zijn voorzien van verschillende functies om de beste prestatie uit de motor te halen met een eenvoudige bediening. Zo beschikken enkele motoren over een 4-2-1 performance uitlaat die zorgt voor een hoog koppel zodat u sneller gaat planeren en zijn de motoren van Tohatsu voorzien van functies om de bediening eenvoudiger te maken zoals de CDI ontsteking voor makkelijker starten en een betere gasrespons. Onze specialisten vertellen u graag meer over de verschillende functies van de Tohatsu motoren.

  Bekijk de Tohatsu motoren in onze showroom!
  Kom langs in onze showroom om te bepalen welke Tohatsu buitenboordmotor het best bij u past. Bij het maken van uw keuze kunt u vertrouwen op het deskundig en betrouwbaar advies van onze specialisten. Zij kennen de motoren als geen ander en helpen u graag bij het kiezen van de meest geschikte Tohatsu motor voor u!

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies