Voorjaardeals! Profiteer van interessante kortingen en voldoende voorraad.

Products

  Alles zien

  Bereken jouw leaseplan

  Meer weten? Start chat

  Winterstalling

  Overdekte winterstalling voor uw boot

  Op zoek naar een betrouwbare en betaalbare winterstalling voor je boot? Van Leeuwen boten biedt een overdekte plek om je boot veilig en zonder schade de winter door te helpen. Eventueel kunnen we je boot ook ophalen en terugbrengen, dus het maakt niet uit waar in Nederland je boot ligt.

   

  Waarom winterstalling?

  Het is beter voor je boot om hem in de wintermaanden niet buiten in het water te laten liggen. De kans bestaat dat de boot, of een onderdeel ervan, kapotvriest. Daarom raden wij altijd aan om je boot in de winter in een winterstalling te plaatsen. En maakt je boot ook nog eens minder kwetsbaar voor diefstal en vandalisme. Daarnaast biedt de winterstalling een geweldige kans om verschillende onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.

   

  Winterstalling bij van Leeuwen boten

  Stallingsplaatsen zijn beperkt beschikbaar en dienen vooraf te worden vastgelegd. Heeft u afgelopen jaar bij ons in de winterstalling gelegen reserveren wij automatisch weer een plek voor het nieuwe seizoen voor uw boot. Wenst u geen gebruik meer te maken van onze winterstalling kunt u dit schriftelijk voor 1 juli bij ons opzeggen.

  Winterstalling boten kunnen vanaf 1 oktober tot 1 december op afspraak bij ons worden gebracht of door ons worden opgehaald. In het voorjaar van maart tot april worden de eigenaren benaderd om de boot weer op te halen of af te leveren bij u op locatie.

   

  Onderhoud tijdens winterstalling

  Omdat je boot tijdens de winterstalling op het droge ligt, kun je gemakkelijk onderhoud of accessoires opbouwen (laten) uitvoeren aan uw boot. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Motor onderhoud
  • Antifouling aanbrengen
  • Accessoires opbouwen

   

  Eventuele (onderhoud) werkzaamheden kunnen bij het aanleveren van de boot worden vastgelegd. Alleen werkzaamheden ingevuld op het formulier worden uitgevoerd. Ons werkplaatstarief is €75,- per uur. De opslagloods is niet toegankelijk om te klussen aan uw boot. De winterperiode is een mooie tijd om aanpassingen en upgrades aan uw boot te laten doen. Een mooie radio, teakvloer, usb en 12 volt plug of een bimini top voor de hete zomers? Alles is mogelijk, wij kunnen vrijwel elk artikel leveren en opbouwen op uw droom boot.

   

  Haal- & brengservice

  Heeft u zelf geen trailer of gewoon geen tijd om u boot te brengen? Wij halen en brengen uw boot door heel Nederland. Uiteraard wanneer u dat wilt (in overleg). Wij berekenen een start tarief van € 35 euro en Kosten per gereden km: € 1,40 Bijvoorbeeld: Uw boot ligt op 15 km rijden van ons bedrijf. De boot halen 30 km, de boot brengen 30 km = 60 km x € 1,40 = € 84,-.

   

  Prijslijst van de winterstalling en antifouling

  Stallingstarief

  € 50.- per m2

  Antifouling eerste behandeling Inclusief schuren, 2 x hechtprimer, 3 x harde antifouling

  € 185,- per strekkende meter

  Antifouling verversen 1 laags

  € 95,- per strekkende meter

  Antifouling verversen 2 laags

  € 135,- per strekkende meter

  Schoonmaken binnenzijde boot

  Stelpost, uurtarief

  Schoonmaken Buitenzijde boot

  Stelpost, uurtarief

  Polijsten boot

  Stelpost, uurtarief

  UV-wax behandeling

  Stelpost, uurtarief

  Transport service

  Starttarief € 35.- + € 1.40 per km

   

  Opmerkingen

  • Desgewenst kunnen wij vrijwel alles voor u uitvoeren. Werkzaamheden dienen vooraf gemeld te worden.
  • Brandstoftanks dienen vrijwel leeg te zijn alvorens de boot gebracht/gehaald wordt.
  • Uw boot dient door uzelf verzekerd te zijn.

   

  Advies

  Heb je vragen over onderhoud? Of wil je advies over het verlengen van de levensduur? Onze experts staan voor je klaar. Je kunt bij ons terecht voor alle vragen omtrent boten. Wij helpen je graag. Neem gerust contact op.

  Leaseplan samenstellen