Voorjaardeals! Profiteer van interessante kortingen en voldoende voorraad.

Products

  Alles zien

  Elektrische sloepen

  Een frisse bries, zacht kabbelend water, en bovenal de serene rust die over je heen valt terwijl je door de waterwegen vaart - allemaal zonder een druppel brandstof te verbruiken. Dat is de belofte van een elektrische sloep. Als je op zoek bent naar een manier om te genieten van het water zonder je zorgen te hoeven maken over uitstoot en lawaai, dan is een elektrische sloep kopen de perfecte keuze.

  Filter

  Wat is een elektrische sloep?

  Een elektrische sloep is een boot aangedreven door elektriciteit in plaats van benzine of diesel. Het heeft een elektrische motor en een oplaadbare accu die de motor van stroom voorziet. Elektrische sloepen bieden vele voordelen, waaronder stilte tijdens het varen, lagere bedrijfskosten en milieuvriendelijkheid. Ze zijn het perfecte vaartuig voor mensen die houden van varen maar ook bewust willen omgaan met het milieu.

   

  Wat moet je overwegen voordat je een elektrische sloep koopt?

  Het kopen van een elektrische sloep is een opwindende onderneming, maar er zijn verschillende factoren die je moet overwegen om de juiste keuze te maken:

   

  • Actieradius: Hoe ver kun je varen op een volle accu? Dit kan variëren afhankelijk van de capaciteit van de accu, het stroomverbruik van de motor, de snelheid waarmee je vaart en het totale gewicht van de sloep.
  • Oplaadtijd: Hoe lang duurt het om de accu volledig op te laden? Dit hangt af van de capaciteit van de accu en het type oplader dat je gebruikt.
  • Onderhoud: Welk onderhoud heeft de boot nodig? Elektrische sloepen hebben meestal minder onderhoud nodig dan hun brandstof aangedreven tegenhangers, maar de accu en motor hebben nog steeds periodieke inspecties en onderhoud nodig.
  • Totale kosten: Wat zijn de totale kosten, zowel voor de aanschaf als het gebruik? Hoewel de initiële investering mogelijk hoger is, zul je merken dat de operationele kosten vaak lager zijn voor elektrische sloepen.

   

  Hopelijk helpt het door deze factoren in overweging te nemen bij jouw beslissing of een elektrische sloep voldoet aan jouw behoeften en wensen. 

   

  Van Leeuwen Boten: Jouw partner voor elektrische sloepen

  Als je op zoek bent naar een plek om een elektrische sloep te kopen, dan is Van Leeuwen Boten de juiste keuze. We hebben een breed assortiment aan elektrische sloepen, passend bij verschillende budgetten en wensen. Ons deskundige team kan je helpen bij het maken van de juiste keuze, en kan alle vragen beantwoorden die je hebt over elektrisch varen.

   

  Waarom kiezen voor Van Leeuwen Boten?

  Bij Van Leeuwen Boten streven we ernaar om je meer te bieden dan alleen een boot. We willen je een ervaring bieden die even plezierig is als het varen zelf. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten overwegen om je elektrische sloep bij ons te kopen:

   

  • Uitgebreid assortiment: We hebben een breed assortiment aan elektrische sloepen, passend bij verschillende budgetten en wensen. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige sloep voor rustige dagtochten of een luxe model voor langere reizen, we hebben iets dat aan jouw behoeften voldoet.
  • Deskundig advies: Ons ervaren team van botenspecialisten staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze. We kunnen je adviseren over alles, van de technische specificaties van onze sloepen tot de beste manieren om je boot te onderhouden.
  • Uitzonderlijke service: Van de eerste keer dat je contact met ons opneemt tot het moment dat je met je nieuwe sloep het water op gaat, we doen er alles aan om je ervaring zo aangenaam mogelijk te maken. We bieden ook een uitstekende after-sales service, inclusief onderhoud en reparaties.

   

  Dus als je klaar bent om de overstap te maken naar elektrisch varen, maak dan vandaag nog een afspraak met ons. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Van Leeuwen Boten!

   

  Wil je vandaag al de overstap maken?

  Ben je klaar om de overstap te maken naar elektrisch varen? Bekijk dan ons aanbod aan elektrische sloepen. We zijn ervan overtuigd dat je de perfecte boot zult vinden die aan je wensen voldoet. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf het plezier en de voldoening van het varen in een elektrische sloep. Kom langs in onze showroom en wij helpen u graag bij het kopen van uw nieuwe elektrische sloep!

   

  Veel gestelde vragen over elektrische sloepen

  Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste elektrische sloep vragen kan oproepen. Het is tenslotte een belangrijke beslissing. Bij Van Leeuwen Boten zijn we er om al uw vragen over elektrische sloepen te beantwoorden. Breng een bezoek aan onze showroom, waar deskundige collega's u met plezier helpen en u ons assortiment aan elektrische sloepen in alle rust kunt bekijken. Heeft u nu een vraag? Aarzel dan niet om telefonisch, via chat of e-mail contact met ons op te nemen.

  Hoeveel mensen passen op een elektrische sloep?

  De capaciteit van een elektrische sloep varieert afhankelijk van het model en de grootte. Bij Van Leeuwen Boten bieden we verschillende maten elektrische sloepen aan, variërend van kleinere modellen voor 4-6 personen tot grotere sloepen die comfortabel plaats bieden aan 12 personen of meer.

  Wat kost een elektrische sloep?

  De prijs van een elektrische sloep hangt af van verschillende factoren zoals het merk, de grootte, en de specificaties van de accu en motor. Bij Van Leeuwen Boten hebben we elektrische sloepen in verschillende prijsklassen. Het is het beste om ons assortiment te bekijken of direct contact met ons op te nemen voor specifieke prijsinformatie.

  Is het verstandig om een elektrische sloep te verzekeren?

  Ja, het is altijd raadzaam om uw investering te beschermen. Hoewel elektrische sloepen over het algemeen betrouwbaar en duurzaam zijn, biedt verzekering bescherming tegen onvoorziene omstandigheden zoals ongelukken, diefstal of schade.

  Hoeveel onderhoud heeft een elektrische sloep nodig?

  Elektrische sloepen hebben over het algemeen minder onderhoud nodig dan hun brandstof-aangedreven tegenhangers. Regelmatige controles van de accu, motor en elektrische systemen zijn echter belangrijk. Bij Van Leeuwen Boten adviseren we jaarlijkse checks om ervoor te zorgen dat uw sloep in topconditie blijft.

  Is een vaarbewijs noodzakelijk?

  Voor de meeste elektrische sloepen die onder een bepaalde lengte en snelheid vallen, is geen vaarbewijs nodig in Nederland. Het is echter altijd goed om dit vooraf te controleren en indien nodig een cursus te volgen.

  Welke boottrailer is geschikt?

  Dit hangt af van de grootte en het gewicht van de elektrische sloep. Bij Van Leeuwen Boten hebben we verschillende trailers beschikbaar die specifiek zijn ontworpen voor verschillende maten sloepen.

  Zijn er verborgen kosten verbonden aan het bezit van een elektrische sloep?

  Net als bij elke boot kunnen er kosten zijn voor zaken als ligplaatsen, verzekering en onderhoud. Wat betreft elektrisch varen zijn de operationele kosten echter vaak lager, met goedkopere 'brandstofkosten' dankzij het opladen. Bij Van Leeuwen Boten streven we ernaar om transparant te zijn over alle kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

   

  Bij Van Leeuwen Boten helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw elektrische sloep. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies