Voorjaardeals! Profiteer van interessante kortingen en voldoende voorraad.

Products

  Alles zien

  Type trailers

  Bent u op zoek naar de ideale trailer voor uw boot? Elke boot is anders en een specifieke trailer nodig. Daarom bieden wij u een uitgebreid assortiment aan type boottrailers die perfect aansluiten bij verschillende wensen en behoeften!

  Filter

  Waarom is het type boottrailer zo belangrijk?

  De juiste boottrailer is cruciaal voor het veilig en efficiënt vervoeren van uw boot. Een verkeerd type of formaat kan niet alleen schade toebrengen aan uw boot, maar kan ook een gevaar vormen op de weg. Daarom is het belangrijk dat u de tijd neemt om de juiste trailer te kiezen die past bij uw boot en uw specifieke behoeften.

   

   

  Kanteltrailer

  Zoals de naam al doet vermoeden, heeft een kanteltrailer het vermogen om te kantelen. Dit zorgt ervoor dat het in- en uitladen van uw boot soepeler verloopt, met name op plaatsen waar de helling minder steil is of waar de waterstand variabel kan zijn. Een kanteltrailer heeft vele voordelen:

   

  • Aanpassingsvermogen: De kantelfunctie maakt het mogelijk om uw boot op diverse locaties te lanceren, van steile hellingen tot meer geleidelijke oevers.

   

  • Tijdbesparend: Dankzij het kantelmechanisme kunt u sneller te water gaan, waardoor u meer tijd overhoudt om te genieten van uw vaartocht.

   

  • Veiligheid: Het risico van schade aan de boot tijdens het te water laten wordt aanzienlijk verminderd, dankzij de gecontroleerde en stabiele manier waarop de boot het water bereikt.

   

   

  Rubberboot trailer

  De rubberboot, geliefd om zijn flexibiliteit en mobiliteit, verdient een trailer die specifiek is ontworpen om aan zijn unieke behoeften te voldoen. Bij ons vindt u een geselecteerd aanbod aan rubberboot trailers, essentieel voor elke rubberboot eigenaar. Enkele voordelen van een rubberboot trailer zijn:

   

  • Maatwerk design: De rubberboot trailer is specifiek ontworpen met de vorm en functie van rubberboten in gedachten. Dit zorgt voor een naadloze pasvorm en minimaliseert het risico van beschadiging tijdens transport.

   

  • Lichtgewicht constructie: Rubberboten zijn van nature lichter, en de trailers zijn daarop aangepast. Dit resulteert in een gemakkelijkere hantering en vermindert het brandstofverbruik tijdens het rijden.

   

  • Stabiliteit: De trailers zijn voorzien van verstelbare steunen en riemen die ervoor zorgen dat uw rubberboot tijdens het vervoer stabiel en veilig blijft.

   

   

  Sloep trailer

  Een sloep, met zijn elegante lijnen en vaak gewichtige bouw, vereist een specifieke benadering als het gaat om transport. Sloep trailers zijn hier speciaal voor gemaakt, en vervoeren uw sloep met de grootst mogelijke zorg en stabiliteit. Opvallende kenmerken van de sloep trailers zijn:

   

  • Robuuste bouw: Gezien het gewicht en de grootte van veel sloepen, zijn onze sloep trailers stevig geconstrueerd, waardoor ze de capaciteit hebben om zware boten veilig te dragen.

   

  • Beschermend: Veel sloep trailers zijn uitgerust met extra padding of rubberen elementen om te voorkomen dat uw sloep krassen of andere beschadigingen oploopt tijdens het transport.

   

  • Flexibele verstelmogelijkheden: De trailer kan vaak worden aangepast aan verschillende lengtes en breedtes van sloepen, wat hem veelzijdig en toekomstbestendig maakt voor verschillende modellen.

   

   

  Koop uw boottrailer bij Van Leeuwen Boten!

  Het kiezen van de juiste boottrailer is cruciaal voor het veilig en efficiënt vervoeren van uw boot. Bij Van Leeuwen Boten hebben we een ruim aanbod aan boottrailers en staan we klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Of u nu op zoek bent naar een kanteltrailer voor uw boot, een trailer specifiek voor uw rubberboot, of een trailer voor uw sloep: wij hebben wat u nodig heeft. Bekijk ons aanbod online of neem contact met ons op voor deskundig advies!

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies