Voorjaardeals! Profiteer van interessante kortingen en voldoende voorraad.

Products

  Alles zien

  Boot motor kopen?

  Bij Van Leeuwen Boten begrijpen wij hoe essentieel de motor is voor het optimaal functioneren van uw boot. Het kiezen van de juiste boot motor is cruciaal voor uw vaarplezier, veiligheid en het behoud van de waarde van uw boot. Ontdek hieronder waarom het belangrijk is om een goede boot motor te hebben, de verschillende soorten boot motoren die wij aanbieden en waarom Van Leeuwen Boten de ideale partner is voor al uw boot behoeften!

  Filter

  Het belang van een goede boot motor

  Een goede motor is onmisbaar voor boten en sloepen: het zorgt voor een zorgeloze en plezierige vaarervaring. Een betrouwbare motor zorgt voor voldoende vermogen, efficiënt brandstofverbruik en een lange levensduur. Daarnaast speelt een goede motor een belangrijke rol bij de veiligheid op het water. Bij Van Leeuwen Boten begrijpen wij dit als geen ander en daarom bieden wij een ruim assortiment aan kwalitatieve boot motoren.

   

  Ons aanbod boot motoren

  Bij Van Leeuwen Boten zijn wij trots op ons uitgebreide aanbod van boot motoren. Wij bieden buitenboordmotoren, elektrische bootmotoren en inboard motoren aan, zodat u altijd de perfecte motor voor uw boot kunt vinden:

   

  • Buitenboordmotoren: Deze motoren zijn ideaal voor kleinere boten en zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden. Wij bieden buitenboordmotoren aan van diverse gerenommeerde merken, zodat u verzekerd bent van kwaliteit en betrouwbaarheid.
  • Elektrische bootmotoren: Elektrische bootmotoren zijn milieuvriendelijk, stil en onderhoudsarm. Ze zijn uitermate geschikt voor vaargebieden met beperkingen op het gebruik van verbrandingsmotoren of wanneer u op zoek bent naar een duurzame oplossing.
  • Inboard motoren: Voor grotere boten en jachten zijn inboard motoren een uitstekende keuze. Deze motoren bieden meer vermogen en zijn over het algemeen stiller dan buitenboordmotoren. Wij hebben een ruime selectie van inboard motoren van topmerken beschikbaar.

   

  Onze merken bootmotoren

  Onze motoren zijn van topmerken zoals Suzuki, Honda en Torqueedo. Wij hebben hoogwaardige kwaliteit bootmotoren en bieden betrouwbaarheid en prestaties van de hoogste kwaliteit.

   

  Naar wat voor boot motor bent u op zoek?

  Daarnaast bieden we onze motoren aan in verschillende staten. Zo vindt u bij ons zowel nieuwe bootmotoren en tweedehands bootmotoren die direct op voorraad zijn . Hierdoor kunnen we voor elke klant een passende motor vinden die past bij hun behoeften en budget!

   

  Een boot motor kopen bij Van Leeuwen Boten!

  Van Leeuwen Boten is de ideale partner voor uw boot motor. Wij staan bekend om onze deskundige adviezen en uitstekende service. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en begeleiding bij het kiezen van de juiste motor voor uw boot. We bieden ook financieringsopties aan voor onze klanten, waardoor de aankoop van een nieuwe motor voor elke klant mogelijk is. Bovendien bieden we onderhouds- en reparatiediensten aan, zodat uw motor altijd in topconditie blijft.

   

  Wees welkom bij ons

  Van Leeuwen Boten hebben we een ruim assortiment aan boot motoren van topkwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een buitenboordmotor, inboard motor of een bootmotor waarmee u elektrisch kunt varen: wij hebben altijd de motor die bij uw boot past. Met onze deskundige adviezen en uitstekende service, zijn we de ideale partner voor elke klant die op zoek is naar een betrouwbare en hoogwaardige boot motorervaring!