Voorjaardeals! Profiteer van interessante kortingen en voldoende voorraad.

Products

  Alles zien

  Deze boot uitrusting moet u altijd aan boord hebben!

  Deze boot uitrusting moet u altijd aan boord hebben!

  Het voorbereiden van uw bootuitrusting voordat u het water op gaat, is van groot belang voor een veilige en plezierige vaarervaring. Het hebben van de juiste items aan boord kan het verschil maken in noodsituaties en het comfort tijdens uw tocht vergroten. Bij Van Leeuwen Boten hebben we een lijst samengesteld van essentiële items die u altijd aan boord moet hebben wanneer u gaat varen!

   

  1. Reddingsvesten

  Reddingsvesten zijn van vitaal belang voor de veiligheid van iedereen aan boord. Zorg ervoor dat u voldoende reddingsvesten aan boord heeft voor alle opvarenden, inclusief kinderen, en dat deze gemakkelijk bereikbaar zijn in geval van nood. Of u nu een ruime sloep heeft of een kleine rubberboot, reddingsvesten moeten er altijd zijn.

   

  2. Navigatieapparatuur

  Het hebben van de juiste navigatieapparatuur aan boord, zoals een kompas, GPS, kaarten van het vaargebied en een dieptemeter is essentieel voor het veilig navigeren op het water en om uw route te kunnen plannen.

   

  3. Noodsignalen

  Noodsignalen zoals een noodfluitje, noodvuurwerk en noodsignaalvlag zijn belangrijk om hulp te kunnen signaleren in noodsituaties. Zorg ervoor dat u deze items aan boord heeft en weet hoe u ze moet gebruiken.

   

  4. EHBO-kit

  Een goed uitgeruste EHBO-kit aan boord hebben is essentieel voor het verlenen van eerste hulp bij kleine verwondingen en noodgevallen. Zorg ervoor dat uw EHBO-kit voorzien is van alle benodigde medische benodigdheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hecht strips, kleefpleisters, ontsmettingsmiddel, een pincet en snelverband.

   

  5. Brandblusser

  Een brandblusser aan boord hebben is van cruciaal belang om snel branden te kunnen blussen en de veiligheid van uw boot en bemanning te waarborgen. Controleer regelmatig of de brandblusser goed functioneert en binnen de geldigheidsduur is.

   

  6. Anker en ankerlijn

  Een anker met bijpassende ankerlijn is belangrijk om te voorkomen dat uw boot afdrijft en om te kunnen stoppen op gewenste locaties. Zorg ervoor dat u een geschikt anker heeft voor het type water waarin u vaart.

   

  7. Persoonlijke items

  Naast de noodzakelijke veiligheidsuitrusting is het ook belangrijk om persoonlijke items mee te nemen, zoals zonnebrandcrème, zonnebril, hoed of pet en beschermende kleding, afhankelijk van de weersomstandigheden en duur van de vaartocht.

   

  Interesse in een nieuwe boot?

  Het hebben van deze zeven essentiële items aan boord zal u helpen om goed voorbereid te zijn op uw vaaravonturen en om veilig en comfortabel op het water te genieten. Bij Van Leeuwen Boten streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige bootuitrusting en accessoires, zodat ze met vertrouwen het water op kunnen gaan. Bent u toevallig nog op zoek naar een nieuwe boot, zoals een sloep of speedboot? Bekijk dan ons ruime assortiment, we helpen u graag met het vinden van uw droomboot

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies