Voorjaardeals! Profiteer van interessante kortingen en voldoende voorraad.

Products

  Alles zien

  Rubberboten

  Een rubberboot kopen om te gaan genieten van het waterplezier en de heerlijke ontspanning? Bij Van Leeuwen Boten staan deze pijlers centraal. Wij zorgen voor prachtige, veelzijdige en gebruiksvriendelijke rubberboten. Deze boten zijn eenvoudig te besturen en zullen ook van hoge kwaliteit zijn. Bent u hier naar op zoek? Bekijk dan onze gehele collectie van rubberen boten. Lees meer over de voordelen van rubberboten en waarom Van Leeuwen Boten de perfecte keuze is voor uw volgende aankoop.

  Filter

  Wat zijn rubberboten?

  Rubberboten, ook wel opblaasbare boten genoemd, zijn lichte vaartuigen gemaakt van flexibele materialen zoals PVC of hypalon. Ze zijn ontworpen om gemakkelijk op te blazen en leeg te laten lopen, waardoor ze eenvoudig op te bergen en te vervoeren zijn. Rubberboten variëren in grootte en kunnen zowel als bijboot worden gebruikt als voor recreatieve doeleinden zoals vissen, duiken of toeren.

   

  Waarom een rubberboot aanschaffen?

  Rubberboten bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele boten. Hier zijn enkele redenen waarom het aanschaffen van een rubberboot een goed idee is:

  1. Veelzijdigheid - Rubberboten zijn geschikt voor diverse activiteiten op het water. Van vissen en duiken tot ontspannen tochtjes, een rubberboot biedt eindeloze mogelijkheden.
  2. Draagbaarheid - Door hun opblaasbare ontwerp zijn rubberboten gemakkelijk op te bergen en te vervoeren. Ze passen in de kofferbak van uw auto of kunnen op het dak worden vervoerd, waardoor u geen aanhanger nodig heeft.
  3. Stabiliteit - Dankzij de luchtkamers aan de zijkanten zijn rubberboten uiterst stabiel op het water, waardoor ze veiliger zijn in vergelijking met sommige andere vaartuigen.
  4. Lage onderhoudskosten - Rubberboten vereisen minder onderhoud dan traditionele boten, wat resulteert in lagere kosten op de lange termijn.

   

  Het aanbod van rubberboten bij Van Leeuwen Boten

  Bij Van Leeuwen Boten hebben we een uitgebreid assortiment rubberboten in verschillende maten en stijlen, geschikt voor elk budget. Naast rubberboten bieden wij ook consoleboten, sloepen, elektrische boten, en andere vaartuigen aan. Ons doel is om voor elke klant de perfecte boot te vinden.

   

  De totale service bij Van Leeuwen Boten

  Wanneer u een boot bij Van Leeuwen Boten koopt, kunt u rekenen op een uitstekende service. Wij bieden deskundig advies bij de aankoop van uw nieuwe boot, financieringsoplossingen, betrouwbaar onderhoud en schadeherstel. Onze persoonlijke benadering en service op maat zorgen ervoor dat u zich thuis en welkom voelt.

   

  Waarom een boot aanschaffen bij Van Leeuwen Boten?

  Bij Van Leeuwen Boten staat de klant centraal. Onze ervaren specialisten helpen u graag bij het kiezen van de perfecte boot die aan uw wensen en behoeften voldoet. Wij zetten ons in voor kwaliteit, zowel in onze producten als in onze service. Hier zijn enkele redenen waarom u bij ons een boot zou moeten aanschaffen:

   

  1. Uitgebreid assortiment: We hebben een breed scala aan boten, waaronder rubberboten, consoleboten, kajuitboten, motorboten en RIB-boten. Hierdoor kunnen we u helpen de perfecte boot te vinden die bij uw behoeften past.
  2. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze en beantwoordt al uw vragen over de verschillende boten in ons assortiment.
  3. Financieringsoplossingen: We bieden passende financieringsmogelijkheden om uw bootaankoop te vergemakkelijken.
  4. Betrouwbaar onderhoud en schadeherstel: Bij Van Leeuwen Boten kunt u rekenen op professioneel onderhoud en schadeherstel, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw boot.
  5. Persoonlijke benadering: Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en service op maat, zodat u zich thuis en welkom voelt bij ons.

   

  Klaar voor de stap?

  Bent u overtuigd van de voordelen van een rubberboot en de uitstekende service die Van Leeuwen Boten biedt? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte boot en het beantwoorden van al uw vragen. Ervaar zelf de ontspanning, het plezier en de gezelligheid op het water met een boot van Van Leeuwen Boten. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar uw nieuwe rubberboot!