Voorjaardeals! Profiteer van interessante kortingen en voldoende voorraad.

Products

  Alles zien

  Tweedehands motorboten

  Filter

  Tweedehands motorboot kopen?

  Het kopen van een tweedehands motorboot is een ideale manier om te genieten van de open zee, meren of rivieren zonder een enorme investering te doen. Met een tweedehands motorboot kunt u genieten van het beste van twee werelden: betaalbare prijzen en hoogwaardige kwaliteit. Of u nu een hobbyvisser bent of graag met vrienden en familie het water op gaat, het kopen van een tweedehands motorboot is de weg naar een eindeloos avontuur.

   

  Waarom tweedehands motorboot kopen?

  Het kopen van een tweedehands motorboot is meer dan alleen een economische beslissing. Met een ruime keuze aan modellen en stijlen, biedt Van Leeuwen Boten een oplossing die past bij verschillende budgetten en behoeften. Bij het kiezen van een gebruikte motorboot, krijgt u toegang tot luxe en functionaliteit, en draagt u bij aan een duurzame manier van leven door hergebruik van boten.

   

   

  Hoe vind ik de perfecte tweedehands motorboot?

  Van sportieve speedboten tot elegante jachten, de mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om een motorboot. U kunt een boot kiezen die is afgestemd op uw favoriete watersporten, of een comfortabele cruiser om te genieten van lange tochten met familie en vrienden. Onderzoek naar de verschillende merken en modellen is essentieel om te vinden wat het beste bij u past. Bekijk ons totale aanbod aan tweedehands boten hier.

   

  Bij het kiezen van een tweedehands motorbootje, moet u rekening houden met diverse factoren. Overweeg het type motor, de grootte, de capaciteit, de bouwkwaliteit en uw budget. Proefvaarten zijn cruciaal, evenals het inwinnen van advies van onze experts. Zij staan voor u klaar, en helpen u met het kiezen van de perfecte tweedehands motorboot!

   

   

  Hoe onderhoud ik mijn tweedehands motorboot?

  Zorgen voor uw open motorboot tweedehands alsof het nieuw is, betekent aandacht schenken aan een aantal essentiële onderhoudstaken die de levensduur kunnen verlengen en de prestaties kunnen verbeteren. Door regelmatig deze taken uit te voeren, kunnen grotere & duurdere reparaties voorkomen. Het helpt ook om de waarde van uw boot te behouden, mocht u ooit besluiten deze te verkopen!

   

  • Regelmatig reinigen: Reiniging is cruciaal om ophoping van algen, zout en vuil te voorkomen. Dit kunt u bereiken door speciale bootreinigers te gebruiken en de boot na elk gebruik af te spoelen.

   

  • Motoronderhoud: Regelmatige olieverversingen, filters vervangen en inspectie van riemen en slangen zorgen voor optimale prestaties en voorkomen vroegtijdige slijtage.

   

  • Controle van elektrische systemen: Dit voorkomt elektrische storingen en verhoogt de veiligheid. Let op de bedrading, verbindingen en batterijen, en controleer deze op slijtage en corrosie.

   

  • Gebruik van de juiste brandstof: Het gebruiken van de juiste brandstof helpt om de motor schoon te houden en de efficiëntie te optimaliseren. Gebruik de aanbevolen brandstof en voeg indien nodig brandstofstabilisator toe bij langere opslag.

   

  • Inspectie en onderhoud van de romp: Dit is vitaal om lekkages te voorkomen en voor een soepele vaart. Controleer regelmatig op scheuren en beschadigingen, en repareer indien nodig.

   

  • Winteronderhoud: Het winteronderhoud is essentieel om uw boot te beschermen tegen de elementen. Maak de boot winterklaar met antivries in het koelsysteem, dek deze af, en overweeg binnenshuis op te slaan.

   

  • Veiligheidsuitrusting controleren: U dient de veiligheidsuitrusting te controleren om te verzekeren dat alle veiligheidsmiddelen up-to-date en functioneel zijn. Dit omvat het nakijken van reddingsvesten, brandblussers en andere veiligheidsuitrusting.

   

   

  Tweedehands motorboot kopen?

  Als u een tweedehands motorboot wilt kopen bij Van Leeuwen Boten, kunt u rekenen op expertise en begeleiding op maat. Van de eerste overwegingen tot het onderhoud, Van Leeuwen Boten staat klaar om u te helpen bij elke stap.

   

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 0488 – 482855 of te mailen naar [email protected]. Wilt u de boten liever in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Uw perfecte boot wacht op u!

   

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies