Voorjaardeals! Profiteer van interessante kortingen en voldoende voorraad.

Products

  Alles zien

  Boot occassons

  Boot occasions zijn de ideale oplossing voor wie op zoek is naar een kwalitatieve boot zonder de kosten van een gloednieuw exemplaar. Bij Van Leeuwen Boten begrijpen we dat het vinden van de perfecte boot een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment van hoogwaardige boot occasions, zodat u altijd een passend model kunt vinden!

  Filter

  Waarom een tweedehandse boot?

  Er zijn verschillende redenen waarom u zou kunnen kiezen voor een boot occasion. Een van de belangrijkste redenen is de prijs. Een boot occasion kan een betaalbaar alternatief zijn voor een nieuwe boot, terwijl de kwaliteit nog steeds hoog is. Daarnaast is het aanbod van boot occasions vaak groter dan het aanbod van nieuwe boten. Hierdoor heeft u meer keuze en vindt u sneller de boot die bij u past.

   

  De hoge kwaliteit van onze boot occasions

  Bij Van Leeuwen Boten staan we garant voor de kwaliteit van onze boot occasions. Onze ervaren experts inspecteren en onderhouden elk vaartuig zorgvuldig voordat het wordt aangeboden aan onze klanten. Dit betekent dat wanneer u bij ons een boot occasion aanschaft, u verzekerd bent van een betrouwbaar en veilig vaartuig, waar u jarenlang plezier aan zult beleven. Een tweedehandse boot koopt u met een goed gevoel bij Van Leeuwen Boten!

   

  Assortiment boot types

  Bij Van Leeuwen Boten hebben wij een uitgebreid aanbod van verschillende types boten. Zo hebben wij onder andere speedboten, rib boten, rubberboten en consoleboten in ons assortiment. Ieder type boot heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen. Zo is een speedboot ideaal voor watersporters die van snelheid houden, terwijl een consoleboot weer geschikt is voor vissers of mensen die graag rustig over het water willen varen. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben de perfecte boot voor u.

   

  Waarom Van Leeuwen Boten

  Van Leeuwen Boten staat voor ontspanning, passie en vakmanschap. Onze totaalservice zorgt ervoor dat we onze klanten volledig kunnen ontzorgen, van deskundig advies bij de aankoop van een boot tot een uitstekende klantenservice bij onderhoud. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel, en we streven ernaar om elke klant een unieke ervaring te bieden. Als familiebedrijf met jarenlange ervaring in de botenbranche, begrijpen we wat belangrijk is voor onze klanten. Onze expertise en passie voor boten zorgen ervoor dat we altijd de beste boot voor onze klanten vinden.

   

  Veel gestelde vragen over boot occasions

  Wij begrijpen dat u vragen kunt hebben over de aanschaf van een boot occasion. Een tweedehands boot kopen vereist de nodige overwegingen. Daarom staan wij altijd voor u klaar om u te begeleiden in dit proces. Kom gerust langs in onze showroom, waar onze deskundige collega's u kunnen voorzien van alle informatie en u op uw gemak ons assortiment aan boot occasions kunt bekijken. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor al uw vragen. Wij hebben een aantal veel gestelde vragen voor u op een rijtje gezet.

  • Wat is het verschil tussen een boot occasion en een nieuwe boot?

  Bij Van Leeuwen Boten definiëren we een boot occasion als een eerder gebruikte boot die voldoet aan onze kwaliteitsnormen. Hoewel deze boten eerder eigendom zijn geweest, hebben ze elk een zorgvuldige inspectie ondergaan en zijn ze onderhouden volgens onze hoge standaarden. Een nieuwe boot daarentegen is een vaartuig dat rechtstreeks van de fabrikant komt en nog nooit eerder is gebruikt.

  • Hoe weet ik zeker dat de boot occasion in goede staat verkeert?

  Bij Van Leeuwen Boten nemen we de kwaliteit van onze boot occasions zeer serieus. Elke occasion ondergaat een grondige inspectie door onze deskundige technici. We controleren alle essentiële systemen en zorgen ervoor dat de boot zowel functioneel als cosmetisch aan onze normen voldoet. U kunt dus met vertrouwen een boot occasion bij ons aanschaffen.

  • Hoeveel onderhoud heeft een boot occasion nodig?

  Elke boot, nieuw of occasion, vereist regelmatig onderhoud om in optimale staat te blijven. Voor onze boot occasions adviseren we een jaarlijkse check-up in onze service-afdeling, zodat u kunt blijven genieten van zorgeloze vaaruren. De exacte onderhoudsbehoeften kunnen variëren afhankelijk van het specifieke model en hoe vaak u vaart.

  • Is een vaarbewijs noodzakelijk?

  Dit hangt af van de lengte en het motorvermogen van de boot. In Nederland is een vaarbewijs vereist voor boten die langer zijn dan 15 meter of sneller kunnen varen dan 20 km/u. Wij adviseren u graag over de specificaties van de boot occasion die u overweegt en of een vaarbewijs noodzakelijk is.

  • Zijn er verborgen kosten verbonden aan het bezit van een boot?

  Bij Van Leeuwen Boten streven we naar transparantie. De kosten die u kunt verwachten bij het bezit van een boot omvatten, naast de aanschafprijs, zaken als ligplaatsen, verzekering, onderhoud en brandstof (of elektriciteit voor elektrische boten). We adviseren klanten altijd om deze kosten vooraf in overweging te nemen en staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden en helderheid te bieden over de totale kosten van het bezitten van een boot.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies