Voorjaardeals! Profiteer van interessante kortingen en voldoende voorraad.

Products

  Alles zien

  Bootshow bij Van Leeuwen Boten: mis het niet!

  Bootshow bij Van Leeuwen Boten: mis het niet!

  Wanneer en waar?

  Zet het in uw agenda: vrijdag 22 september van 14:00 tot 21:00 uur en zaterdag 23 september van 09:00 tot 16:00 uur. We heten u welkom op onze prachtige locatie aan de Industrieweg 2 in Kesteren.

   

   

  Wat is er te zien en te beleven?

  Deze bootshow belooft spectaculair te worden met tal van hoogtepunten:

   

  • Landelijke première: We zijn buitengewoon trots om de gloednieuwe Topcraft 627 te introduceren. Dit is dé kans om als een van de eersten deze verbluffende boot te bewonderen

   

  • Een veelvoud aan modellen: Ontdek onze uiteenlopende Eolo console- en motorboten. Elke boot vertelt een uniek verhaal, en we kunnen niet wachten om deze met u te delen.

   

  • Bootspektakel in de showroom: Met meer dan 70 boten in onze showroom, inclusief merken zoals Whaly, Oudhuijzer, en een reeks rubberboten, belooft deze dag een feest te worden voor elke bootliefhebber.

   

  • Ons eigen trots: Kom en bewonder onze eigen Lioness 455 sloepen en de chique Lioness tenders.

   

   

  Verwennerij en exclusieve aanbiedingen

  Een bezoek aan onze bootshow is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de maag. Geniet van gratis drankjes en trakteer uzelf op een heerlijk broodje hamburger. Maar er is meer! En als u die dag besluit een boot te kopen, hebben we nog een verrassing: tot wel 1000 euro voorraadvoordeel én een gratis winterstalling bij uw bestelling!

   

   

  Deze bootshow mag u niet missen!

  Bij Van Leeuwen Boten hebben we een passie voor varen. Ons doel is om u te inspireren en dichter bij uw droomboot te brengen. Tijdens de bootshow van 22 & 23 september staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van persoonlijk advies te voorzien. Ervaar zelf de kwaliteit, innovatie en het vakmanschap van onze boten.

   

  Of u nu al een passie heeft voor boten of een nieuwkomer bent, deze bootshow heeft voor ieder wat wils. Dus waar wacht u nog op? Beleef het ultieme varen bij onze bootshow, wij verzekeren u dat het een ervaring wordt om nooit te vergeten. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op 22 en 23 september!

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Manage cookies